VETERINAIR QUADRANT DENDERLEEUW

et-}

OPENINGSUREN

Om de wachttijden zo beperkt mogelijk te houden, werken wij enkel op afspraak.

Maandag - vrijdag: van 9u - 19u
Zaterdag: 9u - 12u

et-

053/22.00.37

Daarbuiten zijn wij steeds telefonisch te bereiken. Voor dringende gevallen kan u uiteraard ook steeds bij ons terecht.

In het weekend is er een wachtdienst van zaterdagmiddag 12u tot maandagmorgen 9u.

Ligging

Veterinair Quadrant Denderleeuw ligt langs de oude steenweg tussen Ninove en Aalst, niet ver van E5-mode en het ‘strokapelleken’ voor de kenners van de streek. Een extra herkenningspunt is de watertoren die achter het gebouw uitsteekt. Zowel de parking als de ingang van de praktijk situeren zich aan de voorzijde van het gebouw.

Balie

Aan onze balie kan u terecht voor het afhalen van voeding en medicijnen en dit doorlopend van 9u00 tot 19u00 op weekdagen en van 9u tot 12u op zaterdag. U kan er ook operatiepatiënten binnenbrengen en ophalen.

Wachtkamer

Aangezien wij uitsluitend op afspraak werken, zijn onze wachttijden uiterst beperkt. Als u toch even moet wachten, kan u in de wachtkamer al even uw dier wegen of eens rondneuzen in ons uitgebreid gamma dierenvoeding.

Consultatie

We beschikken over een gewone consultatieruimte en een fysioconsultatieruimte. Hier wordt uw dier volledig onderzocht en behandeld naargelang het probleem.

Operatiezaal

Dankzij de gasanesthesie en de continue monitoring van hart en ademhaling worden risico’s ten gevolge van de anesthesie tijdens een operatie tot een minimum herleid.

Hospitalisatie

Na een operatie of bij nood aan intensieve zorgen kunnen wij uw huisdier opvangen in onze hospitalisatie. Via continue camerabewaking kunnen wij steeds een oogje in het zeil houden. Onze hospitalisatie is eveneens uitgerust met infuuspompen. In de buitenren kunnen de honden een frisse neus halen!

Er is een aparte hospitalisatie voorzien voor honden en katten, zodat elke patiënt zo weinig mogelijk stress ervaart.

Zwembad

Bij ons kan uw huisdier ook hydrotherapie volgen. Dit houdt in dat honden kunnen zwemmen of gebruik maken van de onderwaterloopband of een combinatie van de twee.

Naast hydrotherapie doen we ook fysiotherapie op het droge (massage, TENS, laser, stretching)

Labo

In ons eigen labo hebben we een microscoop ter beschikking; dit stelt ons in staat cytologie uit te voeren van huid, urine en faeces. In de nabije toekomst zullen we ook hier ter plaatse een volledig bloedonderzoek kunnen doen en 15 minuten later is het resultaat al gekend!

Medische beeldvorming

Alle rx-foto’s worden digitaal ontwikkeld, waardoor de wachttijd uiterst kort is. Indien u dit wenst, geven wij u de foto’s graag mee of mailen wij ze u door. Naast digitale radiografie wordt ook echografie toegepast in de praktijk.